Ulan Prefecture: Medical Security Huimin Oefen nieuwe artikelen

4月 15, 2022 夜网

Ulan Prefecture: Medical Security Huimin Oefen nieuwe artikelen

Sinds dit jaar bevordert het Ulan County Medical Security Bureau krachtig het beleid van landelijke verjonging en verwante medische verzekeringsuitkeringen. Droom "het totale doel, gecombineerd met het onderwijs van de partij geschiedenis, blijft de vorm van connotatie, verrijken van de vorm van creatie, Verbetert het creatie-niveau, all-round en multi-form om nationale eenheid en vooruitgang uit te voeren.

Onderhoud en bescherm altijd de basismedische veiligheid van minderheidsmassa’s als uitgangspunt en voet aan de grond van het nationale eenheid. Consolideer de ontwikkeling van nationale eenheid en sterkte en rijst op het verbeteren van de basisverzekeringspercentage van etnische minderheden. Bij de implementatie van verzekeringsbetaling en beleid is de behandeling van minderheidsmassa’s voor 100%. Versterking van de communicatie en co?rdinatie van de civiele aangelegenheden en plattelandsresolutie, burgerzaken, financi?n en andere afdelingen, en bereikt interactieve informatie, dynamisch beheer, gegevensverdeling en tijdige oprichting van de verzekerde betaling en betalingsvenster. Directe nederzetting pilootwerk, zoals Eind augustus is de County Basic Medical Insurance 33.719, waaronder 6.947 medische verzekering in stedelijke werknemers, 2.677 stedelijke en landelijke bewoners, en provincie-etnische minderheid, de provincie, de Basic Medical-verzekering, heeft de inkomstennelheid 100%, 100 % in aanmerking om te genieten van medische hulp. Besteed aandacht aan het versterken van de begeleiding van Cadres-medewerkers-idee?n, het integreren van nationale eenheid en progressieve activiteiten in het dagelijkse zakelijke werk, zodat elke kaderarbeider wordt onderworpen aan subtiel onderwijs en editie in het dagelijkse werk. Gecombineerd met Party History Learning Education, Medical Insurance Electronic Voucher Promotie, enz. De propaganda voor medische verzekeringspropaganda, renovatie- en behandelingsvergoeding is "thuis", zodat de mensen van alle etnische groepen volledig de diepe zorg van het feest en de regering, en het geluk, het gevoel van tevredenheid van alle etnische groepen effectief verbeteren. Stel de co?rdinatiemechanisme voor werkkoppeling, Organiseer Ulan County Merchants, County Hospital, Town Health Hospital, en dorpsgezondheidsafdeling om medische verzekerings-optimalisatiediensten voor etnische minderheden te bieden en diep in minderheidsverzamelingsdorp te gaan om de promotie van medische verzekering te bevorderen en de promotie van medische verzekering te bevorderen. Twee ziekten "Management om deel te nemen aan de massa’s, en de on-site krijgt 29 mensen. Een reeks Huimin-beleid zoals "First-Stop Idiose", "First-Stop Idiose", "First-Stop-behandeling," First-Stop "," First-Stop "," First-Stop "," First-Stop, en betalen "," first-stop, post-finale ", Organiseer medewerkers om publiciteitsactiviteiten uit te voeren met "Creating National Unity and Progressive County, bouwen van een communautair bewustzijn", en 8 tentoonstellingsborden, 8 tentoonstellingsborden, en actief geleidende minderheidsmassa’s om binnenlandse ziekten uit te voeren. Preventie, gezondheidszorg, Gezondheidsbewustzijn van minderheidsmassa’s.

(Bron: Ulaan Comité Comité Schoolgeschiedenis Leren Onderwijs Toonaangevende groepskantoor Han Xueying) (Editor: Yang Wei, Zhang Liping) Delen Laat meer mensen de aanbevolen lezen zien.

作者 admin